Placeta de Benalua 2013
Datos Historicos
Detalle Explicacion de la Hoguera: Un Nou Amaneixer Año 2018
Seccion Hogueras - Hogueras

Qui no ha somiat despertar i que el seu somni es faca realitat, que tot siga perfecte i el món que coneixem siga molt millor per a tothom?

Quina millor manera de despertar un nou amanéixer que des de la terra del sol naixent, amb la seua cultura
respectuosa i els seus bonics amanéixers?

En el Centre veiem com una Geisha sosté aquest sol radiant ple de llum que il-lumina totes les il-lusions i proposits de cada dia. Acompanyada d.unes grues que al món oriental representen l.honor, la lleialtat i la confianca a continuar per este caTIÚ que ens queda per escnure.

Qui no ha somiat en que un nou amanéixer et tocaria triar les teles precioses per confeccionar el teu vestit d.alacantina? Pero no tot és perfecte i han anat a parar al barri xines. La xiqueta esta disgustada, ja que encara que les teles són molt bones, tenen els millors brodats ibones sedes ... els seus estampats no són els idonis per a un vestit d.alacantina.

Tots somien amb el dia que coneixeran la seua mitja taronja, i millor amb el marc incomparable de les festes de fogueres, envoltat de monuments i barraques, música i pólvora.

Amanéixer ... al paradís fiscal, un ric corrupte en una hamaca plena de bitllets i envoltat de palmeres també lenes de bitllets ...

Amanéixer ... el primer dia d.escola, el xiquet que després de tantes vacances no té ganes d.agafar la cartera plena de llibres i posar-se a estudiar.

Amanéixer ... el dia 1 de gener, tot un exit després d.un sopar abusiu i beguda sense control, que acabes agafat a la tassa del vater, i no la soltes fins que et quedes buit ...


Comentarios
Tu Comentario
Nombre (Obligatorio)

E-Mail (obligatorio)

Comentario
Para evitar el acceso masivo de mensajes falsos por medio de robots, rogamos se inserte en la casilla de Control la palabra completa que designa la imagen que aparece encima de esta nota..
Palabra de Control

Normas de uso

Esta es la opinion de los internautas, no de benaluense.es

No esta permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.

El comentario no sera visible hasta ser aprobado por el moderador.

Recibiras un aviso en tu email cuando el comentario sea visible

Enlaces Patrocinados
El Taller Tumbao
C/ Guardiola, 31
Tel: 966 106 248
Enlaces Patrocinados
Joyeria A. Parres
C/ Alberola, 1
Tel: 965 227 083
Enlaces Patrocinados
Mia Extensiones
Calle Foglietti, 13
Tel: 681 959 262
© 2010 www.benaluense.es